Ліниві голубці

10

Ліниві голубці, в вершково-грибному соусі.

Продукти
  • Курячий фарш - 370 г
  • Крекер сирний - за смаком
  • Капуста пекінська - 250 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сметана - 80 г
  • Рис - 70 г
  • Цибуля ріпчаста - 70 г
  • Печериці - 200 г
  • Помідори у власному соку - 250 г
  • Вершки - 200 мл
Приготування

Як робити: Ліниві голубці? Дуже просто читайте далі...

Приготування ледачих голубців з грибами.

1. Пекінську капусту дрібно шаткуємо, солимо, віджимаємо рукою, щоб дала сік.

2. Змішуємо фарш з капустою, додаємо зварений наполовину рис, подрібнений цибулю, яйце. Оскільки куряче м'ясо не жирне, то рекомендую підвищити жирність сметаною (або вершками). Солимо, перчимо і добре перемішуємо.

3. Крекер подрібнюємо в дрібну крихту.

Ліпимо котлетки, обвалюємо їх у паніровці з крекерів.

4. Обсмажуємо на добре розігрітій сковороді з обох сторін і перекладаємо в жароміцну форму.

5. На тій же сковороді обсмажуємо гриби і перекладаємо до голубців.

6. Томати і вершки збиваємо заглибним блендером, солимо за смаком і заливаємо цим соусом голубці.

7. Відправляємо ліниві голубці з грибами в духовку на 12 хвилин при температурі 220 градусів.

8. Подавав я ліниві голубці з картопляним пюре, корнішонами і свіжими овочами.

Із зазначеної кількості інгредієнтів у мене вийшло 9 голубців.

Приємного апетиту!

Вгору