Лазіння на швидку руку

9 4 20 хв.

Для цієї страви овочі запікаються в духовці, а потім чергуються з листами лазаньї і знову запікаються в духовці протягом пари хвилин.

Продукти
  • Листи для лазаньї - 12 прямокутників (довжиною 10 см)
  • Перець болгарський зелений (нарізаний тонкими скибочками) - 1 шт.
  • Перець болгарський червоний (нарізаний тонкими скибочками) - 1 шт.
  • Цукіні (нарізаний кружечками) - 2 шт
  • Помідори великі (різані кружечками) - 2 шт
  • Сир чеддер або моцарелла (подрібнений на тертці) - 1 склянка
  • Цибуля червона (нарізаний тонкими скибочками) -1 шт.
  • Олія оливкова екстра класу - 2 ст. л.
  • Олія оливкова для змазування форми
  • Базилік, листя свіжі - 1 жменя
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Салатні листя для сервірування (за бажанням)
Покрокове приготування
1 Лазіння на швидку руку, шаг 1

1. Включити духовку з функцією «гриль» для попереднього розігріву.

2. На деко викласти скибочки червоного цибулі, болгарський перець і цукіні, посипати сіллю і перцем, скропити оливковою олією і помістити в розігріту духовку на 6-8 хвилин, один раз перешкодивши овочі.

:)
2 Лазіння на швидку руку, шаг 2

3. Тим часом листи лазаньї відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Осушити.

3 Лазіння на швидку руку, шаг 3

4. На промаслений лист викласти 4 листи лазаньї. На них викласти половину печених овочів, зверху викласти листочки базиліка і скибочки помідорів, накрити чотирма листами лазаньї. Зверху викласти решту печені овочі і накрити рештою чотирма листами лазаньї.

5. Посипати верхні листи лазаньї сиром і помістити деко під гриль на 2 хвилини, до розплавлення сиру.

6. Подавати лазанью на порційних тарілках з салатними листям (за бажанням).

Вгору