Лавашный рулет з печінкою тріски

10

Відмінна закуска з легким смаком печінки тріски.

Продукти
  • Лаваш тонкий - половина великого або 3 маленьких круглих
  • Печінка тріски - 1 банка (190 г)
  • Яйця варені - 2 шт.
  • Зелень петрушки нарізана - 2 ст. ложки
  • Цибуля зелена - пір'я цибулі 1
  • Сир твердий - 125 г
  • Майонез - 3 ст. ложки
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для рулету з лаваша з печінкою тріски.

Шаг №2

Як приготувати рулет з лаваша з печінкою тріски:

Для начинки яйця і сир тремо на крупній тертці. Дрібно ріжемо зелень. З печінки зливаємо масло, а саму печінку подрібнюємо виделкою. Змішуємо все, додаємо майонез, солимо і перчимо за смаком.

Шаг №3

Три маленьких лаваша викладаємо внапуск. Щоб вони потім не сіклися, їх можна злегка змастити майонезом.
На лаваш викласти начинку і туго скрутити в рулет. Рулет вийшов довгий і я розрізала його навпіл. Кожну половину загорнула у фольгу і поклала рулет з лаваша в холодильник.

Шаг №4

Перед подачею нарізати рулет з лаваша шматочками і викласти на тарілку.
Приємного апетиту!

Вгору