Лаваш з начинкою з яловичини

7

В лаваш можна загорнути овочі, сир, ковбасу, каші — все, що завгодно. Для начинки я іноді використовую в якості економ-варіанту відварне м'ясо з перших страв. Лаваш з начинкою з яловичини — це той випадок, коли можна заощадити, отримавши при цьому ще й смачну закуску.

Продукти
  • Лаваш тонкий — 1-2 аркуша
  • Яловичина варена — 400 г
  • Морква — 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Сир твердий — 100 г
  • Перець чорний мелений — 1 щіпка
  • Яйце — 1 шт.
  • Олія — для смаження
Покрокове приготування

Шаг №1

Відваріть м'ясо (наприклад, яловичу грудинку), вийміть з бульйону (бульйон надалі можна використовувати для борщу). З м'яса зніміть зайві плівки, перекрутіть його на м'ясорубці.

Шаг №2

Далі пасеруйте цибулю з морквою. Потім викладіть до них фарш і, перемішуючи, злегка обсмажте фарш з цибулею і морквою. Додайте чорний мелений перець.

Шаг №3

Лаваш наріжте квадратиками.

Шаг №4

На один кут квадратика викладіть готовий фарш.

Шаг №5

Натріть сир, викладіть натерту масу сиру на фарш.

Шаг №6

Змастіть краї лаваша сирим яйцем, накрийте начинку протилежною стороною квадрата. Притисніть пальцями боку отриманого трикутника, щоб не розпався під час процесу смаження.

Шаг №7

Обсмажте трикутні пиріжки з лаваша на рослинному маслі з двох сторін. Масла в сковороду наливайте трохи, так як лаваш сильно вбирає його.
Виходять смачні хрусткі пиріжки з м'ясом. Приємного апетиту!

Вгору