Локшина з м'ясним соусом

12 4 15 хв.

Свинина, гриби і овочі обсмажуються методом «стир-фрай», заправляються сливовим соусом і подаються з яєчною локшиною.

Продукти
  • Свиняче філе - 600 г
  • Перець болгарський помаранчевий (нарізаний смужками) - 1 шт
  • Печериці (різані скибочками) - 230 г
  • Локшина яєчна - 230 г
  • Паростки бобові свіжі - 3 склянки
  • Олія рослинна - 2 ст. л.
  • Цибуля зелена (різаний) - 1 пучок
  • Херес сухий - 2 ст. л.
  • сливовий Соус - 2/3 склянки
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Кінза свіжа (рубана) для сервірування
Покрокове приготування
1 Локшина з м'ясним соусом, шаг 1

1. Свиняче філе порізати смужками поперек волоком. Вок або іншу велику сковороду розігріти на сильному вогні. Налити олію, розігріти до високої температури. Викласти м'ясо в розігріту олію, смажити, помішуючи, 2-3 хвилини.

:)
2 Локшина з м'ясним соусом, шаг 2

2. Додати в сковороду болгарський перець, смажити ще пару хвилин. Потім додати зелений лук, гриби і паростки, перемішати, готувати 2-3 хвилини.

3. Залити овочі вином, додати сливовий соус, довести до кипіння. Посолити і поперчити соус за смаком.

3 Локшина з м'ясним соусом, шаг 3

4. Приготувати локшину відповідно до інструкції на упаковці, додати в сковороду з соусом, перемішати.

5. Подавати макарони з м'ясним соусом, посипати кінзою.

Вгору