Локшина з грибами і шпинатом

13 4 15 хв.

Локшина подається з грибним соусом, приготованим методом «стир-фрай», тобто всі інгредієнти обсмажуються протягом мінімального часу, що дозволяє зберегти натуральний смак і максимум корисних речовин.

Продукти
  • Гриби печериці (різані скибочками) - 4 склянки
  • Гриби шиітаке (різані скибочками) - 230 г
  • молодий Шпинат (дрібні листя) - 1 жменя
  • Локшина яєчна - 230 г
  • Олія соняшникова - 2-3 ст. л.
  • Часник (дрібно рубаний) - 1 зубок
  • Імбир свіжий (дрібно різаний) - 2 см
  • Цибуля зелена (рубаний) - 1 пучок
  • Херес сухий - 3 ст. л.
  • Соус хрін - 1/3 склянки
  • Кешью (смажені) - 1/2 склянки
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Цибуля зелена для сервірування
Покрокове приготування

Шаг №1

1. Приготувати локшину відповідно до інструкції на упаковці. Осушити.

2. Вок або іншу велику сковороду розігріти на сильному вогні. Налити олію, розігріти. Викласти на розігріту сковороду часник, імбир і нарізаний зелений лук, смажити, помішуючи, близько 30 секунд. Потім ввести шпинат, смажити до в'янення листя, близько 30 секунд.

Шаг №2

3. Викласти в сковороду всі гриби, смажити 2-3 хвилини, до м'якого стану.

Шаг №3

4. Потім ввести херес і хрін, готувати, помішуючи, 2-3 хвилини. Викласти в сковороду з грибами локшину, посолити, поперчити і добре перемішати.

5. Подавати локшину в порційних тарілках, посипавши кешью і зеленою цибулею.

Вгору