Локшина з деревними грибами і листям гірчиці

Яєчна локшина подається з соусом з деревних грибів, бобів і гірчичних листя.

Продукти
  • Локшина яєчна китайська — 330 г
  • деревні Гриби сушені — 0,25 склянки
  • Гірчичні листя (рубані) — 3 склянки
  • соєві Боби (edamame) — 1,25 склянки
  • Перець болгарський червоний (нарізаний смужками) — 1,25 склянки
  • Вода — окріп- 0,5 склянки
  • Вода холодна — 2 л
  • Соус соєвий — 0,25 склянки
  • Масло кунжутне темне — 1 ст. л.
  • Масло рослинне — 2 ст. л.
  • Імбир свіжий (подрібнений) — 1 ст. л.
  • Цибуля зелена (рубаний) — 0,75 склянки
  • Часник (подрібнений) — 1 зубок
  • Соус хрін — 3 ст. л.
Приготування

Як робити: Локшина з деревними грибами і листям гірчиці? Дуже просто читайте далі...

1. Гриби залити окропом, накрити кришкою і залишити набухати протягом приблизно 15 хвилин. Осушити гриби, зарезервувавши рідину, в якій вони вымачивались. У грибів зрізати ніжки, видалити. Капелюшки дрібно порубати.

2. У великій каструлі довести до кипіння 2 літри води, викласти гірчичні листя, готувати близько 1 хвилини. Потім дістати листя з каструлі і перекласти в крижану воду. Осушити. Відкласти в сторону.

3. Воду, в якій варилися листя знову довести до кипіння, викласти в неї локшину, варити до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Готову локшину промити під холодною водою, осушити. Перекласти локшину у велику миску, додати 1 ст. ложку соєвого соусу і кунжутне масло, перемішати.

4. У воке або іншій великій сковороді на середньо-сильному вогні розігріти олію, викласти імбир, готувати близько 5 секунд. Додати подрібнені гриби, болгарський перець, цибуля і часник, смажити, помішуючи, близько 2 хвилин.

5. Викласти в сковороду гірчичні листя і боби, готувати, помішуючи, близько 30 секунд. Потім ввести грибну воду, локшину, 3 ст. ложки соєвого соусу хрін, готувати пару хвилин.

6. Подавати локшину з грибами відразу ж.

Вгору