Локшина на манці

3 2

Незвичайна і дуже смачна локшина з манної крупи.

Продукти
  • Манка - 100 г
  • Яйце - 1 шт
  • Сіль - 0,5-1 ч. ложка
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати домашню локшину на манці:

Змішати манку, яйце і сіль.

Шаг №2

Замісити тісто. Загорнути його в плівку і залишити на 12 годин у холодильнику.

Шаг №3

Подпылить стіл борошном, розкотити тісто в тонкий (1-2 мм) пласт.

Шаг №4

Нарізати тісто на смужки такої ширини, якою буде довжина готових «лапшинок». Залишити тісто для локшини на манці на 2-3 години, щоб воно підсохло.

Шаг №5

Нарізати смужки тіста локшиною, знову підсушити.

Домашня локшина на манці готова!

Вгору