Кюфта з баранини

11 4

Арабське блюдо кюфта готується з м'ясного фаршу з прянощами. Фарш формується в «ковбаски», які можна посмажити на сковороді або (як в цьому рецепті) на барбекю.

Продукти
  • Цибуля червоний - 1 шт.
  • Часник - 2 зубки
  • Перець чилі червоний, свіжий - 1 шт
  • Зелень петрушки, подрібнена - 1 ч. л.
  • Кінза подрібнена - 1 ч. л.
  • М'ята свіжа, подрібнена - 1 ч. л.
  • Паприка - 1 ч. л.
  • Цедра 1 лимона
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Баранина молода (мелене м'ясо) - 675 г
Приготування

Як робити: Кюфта з баранини? Дуже просто читайте далі...

1.Лук очистіть і розріжте на 4 частини. Часник наріжте. Чилі очистити від насіння і наріжте. Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім меленого м'яса, до пастоподібного стану. Додати баранину і перемішайте до однорідності. Охолодіть фарш протягом 1 години (якщо дозволяє час), щоб він загус.

2.Сформируйте 12 «ковбасок» і «одягніть» їх на металеві шампури. Ще раз помістіть в холодильник.

3.Разогрейте барбекю і смажте при середній температурі до готовності (15 хвилин), періодично перевертаючи.

4.Подавайте кюфту з зеленим салатом.

Приємного апетиту!

Вгору