Кыстыбый

10 20 хв. 5 хв.

швидко, смачно і легко!

Продукти
  • тісто прісне:
  • Вода 500 мл
  • щіпка солі
  • яйце 1
  • борошно в залежності від тесту
  • картопляне пюре:
  • картопля
  • молоко
  • масло вершкове яйце
Приготування

Як робити: Кыстыбый? Дуже просто читайте далі...

Викласти тісто на присипаний борошном стіл, скачати ковбаскою і нарізати на товсті скибочки. Розкачати кожен шматочок у велику корж.

Обсмажити коржі в розпеченій сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки, приблизно по 2 хв. з кожного боку.

На одну половину коржа покласти картопляну начинку, накрити другою половиною. Щоб коржі не ламалися на вигині, їх треба начиняти гарячими. Перед подачею на стіл можна змастити поверхню розтопленим вершковим маслом.

Вгору