Кус-кус з курячими серцями

8

Романтичний кус-кус, з гарбузовим маслом, курячими сердечками у вершковому соусі.

Продукти
  • Кус-кус - 50 г
  • Куркума - 0,3 ч. л.
  • Серця курячі - 250 г
  • Масло гарбузове - 2 ч. л.
  • Вершки 20% - 120 мл
  • Цибуля - 50 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Болгарський перець на прикрасу
Приготування

Як робити: Кус-кус з курячими серцями? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати кус-кус з курячими сердечками:

1. Сердечка заливаємо холодною водою, відварюємо 40 хвилин в підсоленій воді.

2. Тарілку, прикрашаємо кільцями болгарського перцю.

3. Помідор черрі ріжемо навскоси і майструємо «сердечко» для прикраси.

4. Кус-кус заливаємо окропом (75 мл), в якому розчинили куркуму, накриваємо кришкою, залишаємо на хвилин 8.

5. Відварені серця обсмажуємо з цибулею і часником, додаємо вершки, даємо злегка загуснути, солимо, перчимо.

6. На середину тарілки викладаємо кус-кус у вигляді серця, навколо укладаємо серця. На кус-кус - «сердечко» черрі, і злегка поливаємо кус-кус маслом гарбузового насіння.

Приємного апетиту!

Вгору