Курочка «Ароматна»

9 5 20 хв.

Ніжна, попередньо маринована курочка, запечена в печі до хрусткої скоринки! Приготована за рецептом мого тата. Ароматна і дуже смачна! Спробуйте!

Продукти
  • Курка - 1 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Селера - 2 черешка
  • Часник - 3 зуб.
  • Петрушка - 1 пучок
  • Вода
  • Оцет
  • Спеції для курки
  • Сіль
Приготування

Як робити: Курочка «Ароматна»? Дуже просто читайте далі...

Я запікала курочку в печі з рожном. Щоб приготувати курку, запечену цілком, можна використати і звичайну піч, тільки доведеться перевертати її кілька разів.

Покрокове приготування
1 Курочка «Ароматна», шаг 1

Як приготувати курку, запечену в духовці цілком:

Курку злегка відбити і замаринувати на ніч у воді з оцтом і додаванням ароматних трав і коріння.

:)
2 Курочка «Ароматна», шаг 2

Курку вийняти з маринаду, коріння не викидати, ними ми нафаршируємо курочку.

3 Курочка «Ароматна», шаг 3

Курочку обсушити, натерти сіллю і улюбленими спеціями і дати постояти годинку.

4 Курочка «Ароматна», шаг 4

Зашити курочку.

5 Курочка «Ароматна», шаг 5

І нашпигувати корінням (цибуля, селера, часник).

6 Курочка «Ароматна», шаг 6

Крильця теж підшити.

7 Курочка «Ароматна», шаг 7

Насадити на вертел і запікати при 200 градусах близько 50-60 мін.

8 Курочка «Ароматна», шаг 8

Запечена курка готова. Приємного апетиту!

Вгору