Курка, фарширована млинцями

7

Рецепт приготування курки фаршированої млинцями. Страва не таке складне, як здається.

Продукти
  • курка - 1 шт.
  • Для млинців:
  • яйце - 2 шт.
  • борошно - 0,5 склянки
  • молоко - 1-1,5 склянки
  • сіль
  • Начинка:
  • гриби
  • сир
Приготування

Як робити: Курка, фарширована млинцями? Дуже просто читайте далі...

Приготування курки: зняти шкіру з курки, посолити, поперчити і прибрати в холодильник.

Млинці для фарширування:

- 2 яйця

- пів склянки борошна

- склянка молока

- сіль.

Все змішати (я спочатку яйця з борошном змішую, сіль, і потім тільки молоко).

Всі випікаємо на сковорідці, не змащуючи маслом, а салом.

Начинка для млинців:

- гриби

- цибулю.

Гриби обсмажити, цибулю обсмажити, все змішати, перемолоти в блендері або на м'ясорубці.

Отже...)

М'ясо перемолоти в м'ясорубці або блендері, посолити, поперчити. Додати цибулю і гриби, плюс 1 або 2 яйця.

Беремо млинець, кладемо на нього начинку, зверху сир, згортаємо. І так з усіма млинцями.

Беремо шкуру курки. Кладемо трохи фаршу, кладемо в ряд млинці (у мене 4), зверху ще трохи начинки і млинці (3 штуки). Усі дірки зав'язуємо або затыкиваем зубочистками. ))))

Змащуємо майонезом і часником і відправляємо курку, фаршировану млинцями, в духовку.)

Наш птеродактель готовий!!!!!))

Це шалено смачно!!!!

Покрокове приготування
1 Курка, фарширована млинцями, шаг 1

:)
2 Курка, фарширована млинцями, шаг 2

3 Курка, фарширована млинцями, шаг 3

Курка, фарширована млинцями, перед відправкою в духовку.

Вгору