Курячий суп з цукіні і сочевицею

11 8

Суп з курячими стегенцями готується в медленноварке (або в мультиварці з відповідною функцією) — нудиться кілька годин і виходить особливо смачною.

Продукти
  • Курячі стегенця без шкірки і кістки (різане шматочками 5-7 см) — 900 г
  • коричнева Сочевиця (промита) — 1,25 склянки
  • Кабачок жовтий (нарізаний шматочками 2,5 см) — 1 шт
  • Часник (подрібнений) — 2 зубки
  • Кумін мелений — 0,5 ч. л.
  • Коріандр мелений — 0,5 ч. л.
  • ріпчаста Цибуля (нарізаний скибочками) — 1 шт.
  • Бульйон курячий — 800 г
  • Курага та родзинки золотистий — 0,5 склянки
  • Цибуля зелена (за бажанням)
Приготування

Як робити: Курячий суп з цукіні і сочевицею? Дуже просто читайте далі...

1. У мисці змішати курку, часник, кумін, коріандр, корицю і 0,25 ч. ложки чорного меленого перцю.

2. Дуже велику чавунну сковороду змастити рослинним маслом, добре розігріти. Викласти куряче м'ясо, готувати, помішуючи, до коричневого кольору з усіх сторін.

3. Перекласти куряче м'ясо у велику повільноварку, додати сочевицю і цибулю, залити бульйоном і 1 склянкою води.

4. Закрити повільноварку і готувати на повільному потужності 7-8 годин. Потім додати кабачок і курагу (ізюм), готувати ще 15 хвилин на сильному потужності. Можна подавати суп із зеленим цибулею.

Вгору