Курячий суп з омлетом і спагетті

8

Готується суп з смаженою під грилем курячим філе, спагеті і омлетом.

Продукти
  • Куряче філе без шкірки і кістки — 180 г
  • великі Яйця — 3 шт.
  • Спагеті тонкі — 120 г
  • Вода — 3 ст. л.
  • Петрушка свіжа (рублена) — 2 ст. л.
  • Бульйон курячий — 6,5 склянки
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Курячий суп з омлетом і спагетті? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку з функцією «гриль» для попереднього розігріву.

2. Яйця злегка збити з водою і дрібкою солі, додати петрушку (фото 1).

3. Куряче філе посолити, поперчити і змастити рослинним маслом. Покласти філе на промаслений лист і помістити під гриль на 4-5 хвилин, перевернути на іншу сторону і готувати під грилем ще близько 5 хвилин. Потім перекласти філе на дощечку і порізати смужками.

4. У великій сковороді розігріти 2 ст. ложки оливкової олії, налити на розігріту сковороду 1/3 яєчної суміші, розподілити по всій сковороді, готувати на середньо-слабкому вогні кілька секунд, потім перевернути і смажити ще кілька секунд (фото 2). Перекласти млинець з омлету на дощечку. З що залишився яєць приготувати ще пару омлетів-млинців.

5. Готові млинці-омлети згорнути трубочками і порізати локшиною (фото 3).

6. У великій каструлі довести до кипіння бульйон, викласти в каструлю спагеті, варити майже до повної готовності. Потім додати в бульйон куряче філе, посолити, поперчити, варити 3-5 хвилин. Викласти в суп різаний омлет.

7. Подавати суп в порційних тарілках відразу ж.

Покрокове приготування

Шаг №1

Фото 1.

Шаг №2

Фото 2.

Шаг №3

Фото 3.

Вгору