Курячий суп з макаронами і турецьким горохом

9 4

Ось такий цікавий і смачний суп можна приготувати з курячого філе, турецького гороху і макаронів.

Продукти
  • Масло вершкове - 2 ст. л.
  • Цибуля зелена (різаний) - 3 шт
  • Часник (подрібненний) - 2 зубки
  • Куряче філе (порізане кубиками) - 350 г
  • Турецький горох (нут) (консервований) - 350 г
  • Курячий бульйон - 5 склянок
  • Лавровий лист сушений або букет гарни - 2 шт.
  • Болгарський перець червоний (порізана кубиками) - 1 шт.
  • Болгарський перець зелений (порізана кубиками) - 1 шт.
  • Макарони - 120 г
  • Сіль та білий мелений перець за смаком
  • Майоран свіжий (рубаний) - 1 гілочка
  • Сухарики для прикраси
Приготування

Як робити: Курячий суп з макаронами і турецьким горохом? Дуже просто читайте далі...

1. На середньому вогні в каструлі з товстими стінками розтопити вершкове масло. Висипати в каструлю цибулю, часник, майоран і куряче філе. Жаирть на повільному вогні, періодично помішуючи, близько 5 хвилин.

2. Додати в каструлю бульйон, нут, лавровий лист (або букет гарни), посолити і поперчити за смаком.

3. На середньому вогні довести вміст каструлі до кипіння, потім зменшити вогонь і варити близько двох годин.

4. Після закінчення зазначеного часу додати в каструлю болгарський перець і макарони. Варити близько 20 хвилин.

5. Подавати суп в порційних тарілках, посипавши зверху сухарями.

Вгору