Курячий суп з локшиною

13 6 40 хв.

Курячий суп готується з овочами і локшиною, на бульйоні з молоком.

Продукти
  • Куряче філе — 450 г без шкірки (різане шматочками по 2,5 см)
  • Локшина широка — 1,5 склянки
  • Селера черешкова (рубаний) — 1 стебло
  • Морква чищеная (рубана) — 1 шт.
  • Цукіні (нарізаний шматочками по 2,5 см) — 1 шт.
  • Олія рослинна — 1 ст. л.
  • Спеції для курки — 0,5 ч. л.
  • ріпчаста Цибуля (рубаний) — 1 шт
  • Часник (дрібно рубаний) — 2 зубки
  • Бульйон курячий — 400 г
  • Молоко — 1,75 склянки
  • Борошно — 0,25 склянки
  • Петрушка свіжа (рублена) — 0,25 склянки
Приготування

Як робити: Курячий суп з локшиною? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати курячий суп з локшиною:

1. Куряче м'ясо посипати спеціями для курки, перемішати, відставити убік.

2. У великій чавунній каструлі (казанку) розігріти рослинне масло. Викласти куряче філе, готувати, помішуючи, 3-5 хвилин. Перекласти смажене філе на тарілку, відставити убік.

3. В ту ж каструлю висипати цибулю, селеру, моркву і часник, готувати, помішуючи, близько 5 хвилин.

4. Залити овочі бульйоном, довести до кипіння. Викласти в каструлю з бульйоном смажене куряче філе, локшину і цукіні. Знову довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити казан кришкою, готувати курячий суп з локшиною близько 5 хвилин.

5. Борошно розвести в молоці і ввести цю суміш у каструлю з супом, готувати, помішуючи, близько 1 хвилини. Готовий суп посипати петрушкою і курячий суп з локшиною можна подавати.

Вгору