Курячий суп з брокколі

10

Готується суп з курячим філе, брокколі і макаронними виробами. Свіжий імбир надає курячого супу з брокколі особливий присмак.

Продукти
  • Куряче філе без шкірки і кістки (різане смужками) — 400 г
  • Брокколі (розібрана на суцвіття) — 3 склянки
  • Морква (різана соломкою) — 2 склянки
  • Паста коротка фігурна (макарони-спіральки і т. п.) — 230 г
  • Імбир свіжий (подрібнений на тертці) — 2 ч. л.
  • Масло рослинне — 2 ст. л.
  • ріпчаста Цибуля (рубаний) — 1 шт
  • Часник (рубаний) — 2 зубки
  • Бульйон курячий — 5 склянок
  • Вода — 1 склянка
Приготування

Як робити: Курячий суп з брокколі? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати курячий суп з брокколі:

1. У великій товстостінній каструлі на середньо-сильному вогні розігріти олію, викласти куряче філе, готувати, помішуючи, близько 5 хвилин. Перекласти філе на тарілку, накрити, відставити убік.

2. Висипати в каструлю цибулю, готувати, помішуючи, 5 хвилин, до золотистого кольору. Додати часник, готувати ще 1 хвилину. Залити овочі водою і бульйоном, додати брокколі, моркву та імбир, довести до кипіння. Викласти в киплячий бульйон пасту, варити до м'якого стану останньої, відповідно до інструкції на упаковці.

3. У каструлю з супом викласти смажене куряче філе, готувати курячий суп з брокколі пару хвилин.

Подавати курячий суп з брокколі в порційних тарілках.

Вгору