Курячий шашлик (на сковороді)

8 4 40 хв. 50 хв.

Смачний курячий шашлик на сковороді. Відмінна ідея для домашнього вечері або обіду. Блюдо дуже просте в приготуванні, а результат чудовий. Мяско ніжне, ароматні овочі — просто пальчики оближеш! Приємного вам апетиту!

Продукти
  • Куряче філе — 2 шт.
  • Перець болгарський — 1 шт.
  • Помідор — 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 2-3 шт.
  • Приправа для курки — 1 ч. л.
  • Олія оливкова — 2 ст. л.
  • Оцет яблучний — 50 мл
  • Сіль — ½ ч. л.
  • Вода — 100 мл
Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти для приготування курячих шашличків на сковороді.

Шаг №2

Як приготувати курячі шашлички на сковороді:

Цибулю порізати крупно. Покласти в миску, злегка присолити і залити водою. Додати оцет і перемішати. Залишити маринуватися на 15 хвилин.

Шаг №3

Куряче філе порізати невеликими кубиками, скласти в миску. Додати приправи, посолити за смаком, додати оливкове масло і перемішати. Залишити на 15 хвилин — нехай курочка вбере в себе аромат спецій.

Шаг №4

Перець і помідор нарізати великим кубиком.

Шаг №5

Збираємо шашлички на шпажки. Нанизуємо шашличок таким чином: шматочок цибулі, куряче філе, перець, куряче філе, цибуля, куряче філе, помідор.

Шаг №6

Смажимо шашлик на сухій гарячій сковороді (сковороді-гриль), з усіх боків до готовності.

Шаг №7

Курячі шашлички на сковороді готові. Подавати шашлички з курки добре з відвареною картоплею і маринованими салатом (рецепт салату ви зможете знайти в нашому пищеблоге і на нашому каналі).
Приємного апетиту!

Вгору