Курячий салат з селерою і журавлиною

8

Готується курячий салат з курячого філе, журавлини, селери і яблук.

Продукти
  • Сир вершковий — 2 ст. л.
  • нежирний Майонез — 2 ст. л.
  • Оцет яблучний — 1 ч. л.
  • Куряче філе (варене, різане кубиками) — 1,5 склянки
  • Селера черешкова (рубаний) — 0,5 склянки
  • Журавлина сушена — 0,25 склянки
  • Яблука (різані скибочками) — 3 шт.
  • Перець чорний мелений
Приготування

Як робити: Курячий салат з селерою і журавлиною? Дуже просто читайте далі...

1. У мисці змішати вершковий сир, майонез і оцет.

2. У миску з заправкою викласти куряче філе, селера і журавлину. Посипати 1/4 ч. ложки перцю, перемішати. Подавати салат з скибочками яблук.

Вгору