Курячий салат з капустою, яблуками та виноградом

7 4

Салат з капусти пекінської і курячого філе з яблуками та виноградом.

Продукти
  • Капуста пекінська (різана) — 6 склянок
  • філе Куряче варене (різана) — 300 г
  • дрібне Яблуко (порізані) — 1 шт.
  • Виноград червоний (різаний на половинки) — 0,5 склянки
  • Олія арахісова кремоподібна — 2 ст. л.
  • Соєвий соус — 2 ч. л.
  • Імбир мелений — 0,25 ч. л.
Приготування

Як робити: Курячий салат з капустою, яблуками та виноградом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати курячий салат з яблуками і виноградом:

1. Капусту викласти на 4 сервірувальні тарілки, зверху викласти відварене куряче м'ясо, яблуко і виноград.

2. Приготувати заправку. У невеликій мисці змішати 3 ст. ложки води, арахісове масло, соєвий соус і мелений імбир.

3. Курячий салат з капустою і яблуками полити приготовленої заправкою. Подавати салат з куркою відразу ж.

Вгору