курячий рулетик

Нет фото

дуже смачно!

Продукти
  • Для омлету:
  • - 3 яйця
  • - 100 г будь-якого твердого сиру
  • - 100 г майонезу
  • - 1 ст. л. манки
  • Для начинки:
  • - 300-350 г курячого фаршу
  • - 2 болеьшие цибулини
  • - сіль, перець
Приготування

Як робити: курячий рулетик? Дуже просто читайте далі...

КУРЯЧИЙ РУЛЕТ

Інгредієнти:

Для омлету:

- 3 яйця

- 100 г будь-якого твердого сиру

- 100 г майонезу

- 1 ст. л. манки

Для начинки:

- 300-350 г курячого фаршу

- 2 болеьшие цибулини

- сіль, перець

Приготування:

Омлет:

Яйця, майонез, сир (потерти на тертці), манку поклала в миску і перемішала до однорідності. Дамо манці трохи розбухнути, а самі займемося начинкою.

Начинка:

Співвідношення м'яса і цибулі беріть на свій смак. Цибуля нашинковала і підсмажила до прозорості на раст. олії.

Потім склала його в блендер і подрібнила. Поєднала фарш, цибулю, сіль і перець. Добре перемішала. Деко застелити папером і змастити рослинним маслом . Вилити тісто. Пекти при 180 С до невеликого зарум'янювання. Прибрати папір . Розподілити фарш по всій поверхні омлету. Згорнути рулет. Загорнути рулет фольгою. Пекти при 180 С 40 хвилин. Дати охолонути у фользі, щоб весь сік, який витік, вбрався в рулет. Нарізати і можна їсти гарячим або холодним. Виглядає святково і смак відповідний! Думаю, гості не залишать ні шматочка і будуть просити рецептик!

Приємного апетиту!

Вгору