Курячий беф-строганов

10

Курячий беф-строганов дуже ніжний і смачний, і швидко готується. Готується так само, як і бет-строганов з яловичини, але по часу менше.

Продукти
  • Куряче філе - 600 г
  • Сметана - 2 ст. ложки
  • Томатна паста - 1 ст. ложка
  • Цибуля ріпчаста - 2 головки
  • Борошно - 0,5 склянки
  • Олія рослинна - 2 ст. ложки
  • Бульйон - 1,5 склянки (скористалася бульйонним кубиком)
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти для курячого бет-строганова.

Шаг №2

Як приготувати беф-строганов з курки:

Вимите і обсушенное куряче філе ріжемо на шматки товщиною 1 див.

Шаг №3

Злегка відбиваємо і з цих шматків нарізаємо смужки.

Шаг №4

Приготуємо соус. Змішаємо сметану, томатну пасту і бульйон. Солимо і перчимо за смаком і доводимо до кипіння. Відставимо соус в бік.

Шаг №5

М'ясо паніруємо в борошні, але потім поміщаємо його в друшляк, щоб струсити зайву муку.

Шаг №6

Порізану цибулю злегка пасеруємо на розігрітому маслі.

Шаг №7

Викладаємо на цибулю м'ясо. Вогонь сильний. М'ясо весь час перемішуємо і смажимо його 5-6 хвилин.

Шаг №8

Потім кладемо м'ясо в сотейник з соусом і на повільному вогні тушкуємо беф-строганов 20 хвилин.

Шаг №9

До бет-строганову на гарнір зазвичай подається картоплю, але до курячого бет-строганову добре підійде рис або макаронні вироби.
Приємного апетиту!

Вгору