Курячі шашлики з персикової сальсою (салатом)

10

Шашлики готуються з курячого філе. Подаються курячі шашлики з сальсою з персиків, цибулі, чилі та болгарського перцю.

Продукти
  • Куряче філе без шкірки (різане кубиками 2,5 см) — 250 г
  • Персик (рубаний) — 0,5 шт.
  • Перець болгарський червоний (рубаний) — 2 ст. л.
  • Імбир свіжий (подрібнений на тертці) — 1 ч. л.
  • Цибуля червона (рубаний) — 2 ч. л.
  • Оцет рисовий — 3 ст. л.
  • Соус соєвий — 1 ст. л.
  • Цукор коричневий — 1 ч. л.
  • Сік лайма — 0,5 ч. л.
  • Перець чилі (рубаний) — 0,25 ч. л.
Приготування

Як робити: Курячі шашлики з персикової сальсою (салатом)? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати курячі шашлики з персикової сальсою:

1. У великому пластиковому пакеті змішати оцет, соєвий соус, цукор і імбир. Викласти в цей пакет куряче філе, зав'язати пакет і добре струсити, щоб м'ясо було повністю в маринаді. Покласти паці з м'ясом в холодильник на 2-4 години, періодично перемішуючи м'ясо з маринадом.

2. Дістати куряче філе з пакета, маринад видалити. Нанизати філе на шпажки.

3. Включити гриль для попереднього розігріву до середньої температури. Грати змастити рослинним маслом. Викласти на решітку шашлики з курячого філе. Готувати куриныеп шашлики до рожевого кольору з усіх сторін, близько 5-7 хвилин.

4. Тим часом приготувати сальсу. У невеликій мисці змішати персики, болгарський перець, кинзу, цибулю, сік лайма і чилі.

5. Подавати курячі шашлики з персикової сальсою.

Вгору