Курячі сердечка в томатному соусі

9 4 30 хв.

Швидке і просте блюдо для обіднього столу — курячі сердечка в томатному соусі. Цим блюдом ви з легкістю нагодувати сім'ю. Приємного апетиту!

Продукти
  • Курячі сердечка відварні — 400-650 г
  • Цибуля ріпчаста — 30 г
  • Томатна паста — 1,5 ст. л.
  • Суміш середземноморських трав — 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений — 1/3 ч. л.
  • Сіль — за смаком
  • Оливкова олія — 1 ст. л.
  • Вода — 200 мл
  • Часник — 2 зуб.
Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти для приготування курячих сердечок в томатному соусі.
Курячі сердечка відварити заздалегідь в підсоленій воді.

Шаг №2

Як приготувати курячі сердечка в томатному соусі:

У сотейник наливаємо оливкову олію, обсмажуємо нарізану цибулю до прозорості.

Шаг №3

Додаємо томат-пасту, перемішуємо. Насипаємо суміш трав, перець мелений, сіль по смаку, перемішуємо.

Шаг №4

Заливаємо водою, доводимо до кипіння, додаємо варені сердечка, накриваємо кришкою і тушкуємо 2 хвилини на слабкому вогні.
Вимикаємо вогонь, додаємо часник, перемішуємо. Курячі сердечка в томатному соусі готові.
Я подавала сердечка з гречаною кашею і овочевим салатом.
Вийшло дуже смачно, приємного вам апетиту!

Вгору