Курячі рулетики з грибами

11 4 60 хв.

Дуже просто і дуже смачно!) Рулетики з курячого філе з грибною начинкою — спершу обсмажені, а потім запечені під сиром. Чудове святкове блюдо з курки.

Продукти
  • Куряче філе — 2 шт
  • печериці — 200 г
  • Яйця — 2 шт
  • Борошно — для панірування
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Рослинна олія для обсмажування
  • Соєвий соус — 2 ст. ложки
  • Сир твердий — 100 г
  • Часник — 1 зуб.
  • Зелень для прикраси
Приготування

Як робити: Курячі рулетики з грибами? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати курячі рулетики з грибами:

1. Куряче філе розрізати так, щоб вийшов один великий пласт. Відбити легенько, посолити, поперчити і замаринувати на кілька хвилин соєвому соусі.

2. Гриби промити і нарізати кубиками. На сковороду налити рослинне масло, добре розігріти і додати до нього грибочки. Обсмажувати гриби приблизно 8 хвилин. Потім приправити їх часником і спеціями на ваш смак.

3. Так як філе куряче вже замаринувалося, нам потрібно скручувати наші рулетики. Філе кладемо на дощечку, акуратно викладаємо на нього грибочки і скручуємо рулетом.

4. Яйця трохи збити і присолити, зовсім трохи. Просіяти борошно. Курячі рулети ми занурюємо в борошно, потім у яйце, і кладемо на розігріту сковороду. Коли рулетики підсмажаться з одного боку, їх потрібно перевернути на іншу.

5. Потім викласти курячі рулетики з грибами на деко, посипати тертим сиром і запекти в духовій шафі до утворення золотистої скоринки. Готові рулетики нарізати і подавати до столу. Прикрасити курячі рулетики з грибами можна за вашим бажанням.

Приємного апетиту!

Вгору