Курячі відбивні, паніровані в сирних крихтах

11 4

Курячі відбивні з філе панируются в сирних крихтах, обсмажуються на сковороді, а потім запікаються в духовці до золотистої скоринки.

Продукти
  • Куряче філе без шкірки і кістки — 4 шт. (по 180 г)
  • Сир пармезан (подрібнений на дрібній тертці) — 1,5 ст. л.
  • Хлібні крихти сухі — 0,5 склянки
  • Сіль — 0,25 ч. л.
  • Перець чорний мелений — 0,25 ч. л.
  • Борошно — 2 ст. л.
  • Гірчиця діжонська — 2 ст. л.
  • Яйце (злегка збите) — 1 шт.
  • Петрушка свіжа (рублена) — 2 ч. л.
  • Цибуля-шніт (рубаний) — 2 ч. л.
  • Часник (подрібнений) — 1 зубчик
  • Олія оливкова — 1 ст. л.
Приготування

Як робити: Курячі відбивні, паніровані в сирних крихтах? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати курячі відбивні, паніровані в сирних крихтах:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів.

2. Куряче філе відбити кухонним молоточком до товщини 1 див Посипати відбивні з усіх сторін сіллю і перцем.

3. У тарілку насипати борошно. В іншій мисці змішати гірчицю і яйце, слегкв збити. У третій мисці змішати хлібні крихти з сиром, петрушкою, шниттом і часником.

4. Брати по одній відбивною, обвалювати спочатку в борошні, потім занурювати в яйце, а потім обваляти в хлібних крихтах з усіх боків. Виконати теж саме з усіма відбивними.

5. У великій сковороді з жаростійкими ручками на середньо-сильному вогні розігріти оливкову олію, викласти курячі котлети, готувати приблизно 2,5 хвилини з одного боку. Потім перевернути курячі відбивні і поставити сковороду в розігріту духовку на 10 хвилин.

6. Подавати курячі відбивні з гарніром на вибір.

Вгору