Курячі «нагетси» з кабачковою ікрою по-домашньому

12

Що може бути краще і корисніше на вечерю, ніж м'ясо з овочами! Уявляю вашій увазі курочку з кабачковою ікрою.

Продукти
  • Для «нагетсів»:
  • Курка (грудка) - 1 кг
  • Яйця - 2 шт.
  • Майонез - 50 г Соєвий соус - 2-3 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Панірувальні сухарі - скільки піде
  • Олія - для смаження
  • для кабачкової ікри:
  • Кабачки - 1 кг
  • Перець болгарський, великий - 3 шт.
  • Цибуля - 3 шт.
  • Морква - 3 шт.
  • Помідори - 3-4 шт.
  • Томатна паста - 2-3 ч.л.
  • Часник - 3-4 зубчики
  • Зелень - за смаком
  • Оцет столовий (9%) - 1 ст.л.
  • Сіль - за смаком
  • Цукор - за смаком
Приготування

Як робити: Курячі «нагетси» з кабачковою ікрою по-домашньому? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати курячі «нагетси» з кабачковою ікрою:

1. Отже, підготуємо курку. Грудку нарізати довільно, викласти в миску, змішати з соєвим соусом, часником (часник не дрібнити, а розчавити за допомогою ножа) і майонезом (майонез можна замінити на гірчицю, просто в мене під рукою не було) і залишити маринуватися. Тим часом займемося ікрою.

2. Всі овочі помити, почистити, нарізати і укласти в жаровню, попередньо наливши на дно рослинне масло. Поставити на повільний вогонь і тушкувати хвилин 20. За цей час овочі дадуть сік, все перемішати і тушкувати ще хвилин 10-15.

3. Потім додати сіль, цукор, томатну пасту, подрібнений часник. Перемішати і тушкувати хвилин 7-10.

4. Додати рубану зелень і влити оцет. Перемішати, вимкнути. Далі всю цю красу потрібно пробити блендером для отримання однорідна маси. Так, наша кабачкова ікра готова, остигає, а ми займемося курочкою.

5. У мисці збиваємо яйця, присаливаем. У тарілку насипаємо панірувальні сухарі. Беремо шматочки курки і вмочаємо в яйце, потім в сухарі і смажимо курячі «нагетси» на розпеченій сковороді приблизно по 5 хвилин з кожної сторони.

Ікра охолола, курочка готова - можна і за стіл.

Приємного апетиту!

Вгору