Курячі лапки по-китайськи

7

Курячі лапки, обсмажені з імбиром, тушковані в медовому маринаді з соусами: хойсин, устричний і крабовий соєвий. Можна приготувати це блюдо в мультиварці.

Продукти
  • Курячі лапки — 5 шт.
  • Соус Хойсин — 1 ст. л.
  • Устричний соус — 1 ст. л.
  • Крабовий соєвий соус — 1 ст. л.
  • Мед — 1 ст. л.
  • Імбир — 1 см
  • Часник — 1 зуб.
Приготування

Як робити: Курячі лапки по-китайськи? Дуже просто читайте далі...

1. Курячі лапки опускаємо в окріп на 30 секунд.

2. Далі ретельно оббираємо шкірку, залишаючи шкіру неушкодженою. Відрізаємо кінчики з кігтиками, і частина основної лапки, вона не естетична)

3. Лапки обсмажуємо у великій кількості олії з усіх боків, до скоринки.

4. Імбир і часник подрібнюємо, обсмажуємо.

5. Додаємо до імбиру з часником наші лапки, вливаємо 350 грам води. Все це я робив в мультиварці.

6. Додаємо всі соуси і мед. Тушкуємо приблизно 45 хвилин.

7. Перед подачею я їх змастив соусом теріякі.

Приємного апетиту!

Вгору