Курячі крильця з часником

8 4 15 хв. 60 хв.

Хочете швидкий, смачний і простий рецепт? Смажені курячі крильця! Ось простий рецепт курячих крил - з часничком, лимончиком, паприкою і вином.

Продукти
  • Крила курячі - 12 шт. (1,2 кг)
  • Сік лимона свіжий - 2 ст. л. (30 г)
  • Паприка - 2 ч. л. (8 м)
  • Олія оливкова - 3 ст. л. (60 г)
  • Часник - 6 зубчиків (25 г)
  • Вино біле сухе (херес) - 4 ст. л. (70 г), Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
Приготування

Як робити: Курячі крильця з часником? Дуже просто читайте далі...

1. Проткніть курячі крила вістрям ножа по всій поверхні.

2. Перемішайте крила з лимонним соком і паприкою. Залиште маринуватися при кімнатній температурі на 20 хвилин.

3. Тонко наріжте часник.

4. Розігрійте масло в глибокій сковороді з антипригарним покриттям.

Викладіть крила в сковороду і підрум'яньте їх з усіх боків на середньому вогні (близько 10 хвилин), часто перевертаючи.

5. Зменшіть вогонь, додайте часник і влийте вино.

6. Посоліть, поперчіть. Добре перемішайте і готуйте крила 5 хвилин.

7. Накрийте кришкою і тушкуйте на малому вогні близько 15 хвилин, періодично перевертаючи.

Подавати смажені курячі крила добре з зеленим салатом.

Приємного апетиту!

Вгору