Курячі котлети «Душевні»

8

Як вам такий рецепт курячих котлет?

Продукти
  • Куряче філе — 3 шт.
  • Булка біла — 100 г
  • Молоко — 0,5 склянки
  • Масло вершкове м'яке — 150 г
  • Панірувальні сухарі — 0,5 склянки
  • Сіль — за смаком
  • Перець білий мелений
  • Мускатний горіх мелений
Покрокове приготування

Шаг №1

Булочку замочити у молоці. Віджати. Молоко нагоді для фаршу.

Шаг №2

Куряче філе промити. Пропустити через м'ясорубку філе і булочку.

Шаг №3

До фаршу додати 30 г вершкового масла. Посолити, додати білий перець і мускатний горіх. Добре вимісити фарш, поступово додаючи молоко. Фарш має бути по консистенції як густе пюре. Якщо фарш вийшов рідкуватий, то можна додати трохи панірувальних сухарів.

Шаг №4

Мокрими руками сформувати коржик, всередину вкласти шматочок вершкового масла (розміром з зубчик часнику), сформувати котлети, обваляти в панірувальних сухарях.

Шаг №5

Так сформувати всі котлети.

Шаг №6

Розігріти сковороду, розтопити вершкове масло. У гаряче масло викласти підготовлені котлети. Смажити з одного боку на середньому вогні до рум'яного кольору (близько 2 хвилин).

Шаг №7

Потім перевернути і смажити з іншого боку також (близько 2 хвилин).

Шаг №8

Котлети викласти в казанок, налити 30 г кип'ятку, накрити кришкою. Пропарити на самому маленькому вогні під кришкою 10-12 хвилин.

Шаг №9

Курячі котлети «Душевні» готові.
Приємного апетиту!

Вгору