Курячі шлунки по-корейськи

9 4 30 хв. 90 хв.

найпростіші продукти можна приготувати так, що пальчики оближеш! Наприклад, курячі шлуночки по-корейськи, незважаючи на недорогі вихідні інгредієнти і простоту приготування, екзотичне блюдо і смачне.

Продукти
  • Шлунки курячі - 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт.
  • Олія рослинна - 3 ст. ложки
  • Бульйон курячий - 1 стакан (скільки піде)
  • або 1 кубик бульйонний, розведений в 1 склянці води
  • Соус соєвий - 1 ст. ложка
  • Перець червоний мелений - 1 щіпка (за смаком
  • Часник - 5 зубчиків
  • Зелень рубана (кінза, петрушка) - 1 ст. ложка
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти, щоб приготувати курячі шлуночки по-корейськи, перед вами.

Шаг №2

Як приготувати курячі шлунки по-корейськи:

Перед тим, як приготувати курячі шлунки, їх слід надрізати, зняти внутрішню плівку.

Шаг №3

Добре промити. Викласти в каструлю , залити холодною водою. Довести до кипіння. Потім відварити на середньому вогні в підсоленій воді до готовності, близько години.

Шаг №4

Курячі шлунки охолодити, нарізати соломкою.

Шаг №5

Цибулю почистити, помити і тонко нашаткувати півкільцями.

Шаг №6

Розігріти сковороду, налити рослинне масло, викласти підготовлений цибулю і обсмажити в розігрітому рослинному маслі на середньому вогні, помішуючи, 3-4 хвилини.

Шаг №7

З'єднати цибулю з шлунками, перемішати.

Шаг №8

Потім залити курячим бульйоном.

Шаг №9

Гасити шлуночки 10 хвилин на невеликому вогні.

Шаг №10

Часник почистити і дрібно нарізати.

Шаг №11

Додати соєвий соус.

Шаг №12

Потім червоний перець, дрібно нарізаний часник. Все перемішати і тушкувати ще 3-5 хвилин.

Шаг №13

При подачі на стіл посипати курячі шлунки нарізаною кінзою або петрушкою.
Курячі шлунки по-корейськи готові.

Шаг №14

На гарнір до курячих шлунків по-корейськи подати відварну спаржу, відварений рис або рисову локшину (за бажанням).
Приємного апетиту!

Вгору