Курячі гомілки, мариновані в кефірі

10

Мінімум інгредієнтів — маса задоволення))) Всередині — соковите куряче м'ясо, зовні — золота скоринка, а маринад став одним з улюблених.

Продукти
  • Гомілка куряча — 6 шт.
  • Кефір — 200 г
  • Часник — 4 зуб.
  • Чебрець — 0,5 ч. л.
  • Лимон — 1/4 шт.
  • Гірчиця — 1 ст. л.
  • чорний Перець — 0,5 ч. л.
  • Сіль — 1 ч. л
  • Масло рослинне для смаження
Покрокове приготування

Шаг №1

Курячі гомілки промити водою.

Шаг №2

У мисочку видавити часник.

Шаг №3

Вичавлюємо сік з лимона.

Шаг №4

Туди ж додаємо гірчицю, чебрець, сіль, перець.

Шаг №5

Заливаємо кефіром, перемішуємо.

Шаг №6

Гомілки кладемо в маринад, прибираємо в холодильник на годину.

Шаг №7

Після закінчення години викладаємо у форму, змащену рослинним маслом. Ставимо в духовку при 200 градусах на годину. Ще я поклала між гомілками шматочки лимона.

Шаг №8

Ось і готові наші курячі гомілки)))

Шаг №9

Приємного апетиту!)))

Вгору