Куряче філе, запечене з сиром і шинкою

9 4 30 хв.

В кишеньки з курячого філе закладається сир і листя базиліка, загортається філе в скибочки шинки і запікається в томатному соусі.

Продукти
  • Куряче філе без шкірки - 4 половинки
  • Моцарелла - 150 г
  • Базилік, свіжі листя - 8 шт.
  • Шинка прошуто - 4 тонких скибочки
  • Вино біле сухе - 3 ст. л.
  • Томатне пюре - 1 стакан, Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Салатні листя для сервірування (за бажанням)
Покрокове приготування
1 Куряче філе, запечене з сиром і шинкою, шаг 1

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 210 градусів. В кожній половинці філе зробити глибокий надріз, щоб вийшов кишеню.

:)
2 Куряче філе, запечене з сиром і шинкою, шаг 2

2. Моцарелу розрізати на 4 частини і розподілити в кишені філе разом з листям базиліка.

3 Куряче філе, запечене з сиром і шинкою, шаг 3

3. Обгорнути кожне філе скибочкою прошуто.

4. Викласти філе в великій деко, посипати сіллю і перцем, залити вином і томатним пюре.

5. Помістити філе в розігріту духовку і запікати куряче м'ясо близько 20-25 хвилин, періодично перевертаючи, до готовності.

6. Подавати філе гарячим з салатними листям (за бажанням).

Вгору