Куряче філе з грибами і бамбуком

7 15 хв. 25 хв.

Я дуже люблю китайську кухню. Це, звичайно, адаптований рецепт, але виходить дуже смачно! Можна легко і швидко приготувати це блюдо, для різноманітності.

Продукти
  • Куряча грудка — 1 шт.
  • Цибуля — 1/2 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Гриби — 300 г
  • Бамбук — 150 г
  • Олія рослинна — 30 мл
  • Сіль
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати куряче філе з грибами і бамбуком:

Лук і моркву, нарізані півкільцями, обсмажити на рослинному маслі.

Шаг №2

Філе курки нарізати невеликими шматочками і обваляти в борошні. (Можна так використовувати філе індички.)

Шаг №3

Обсмажити курку на сковороді з цибулею і морквою.

Шаг №4

Додати гриби. Я використовувала заморожену суміш.

Шаг №5

Додати воду або бульйон. Посолити, згасити 7 хвилин.

Шаг №6

Додати бамбук і загасити куряче філе з грибами і бамбуком ще 7 хвилин. За це час бульйон повинен випаруватися.

Шаг №7

Приємного апетиту!

Вгору