Куряче філе і кукурудза, смажені на грилі

6

Куряче філе і качани кукурудзи смажаться на грилі.

Продукти
  • Кукурудза свіжа — 3 качана
  • Куряче філе без шкірки і кістки — 4 половинки (приблизно 500 г)
  • Олія оливкова — 2 ст. л.
  • Паприка мелена — 1 ч. л.
  • Сметана нежирна — 1/3 склянки
  • Базилік свіжий (різаний) — 0,25 склянки
Приготування

Як робити: Куряче філе і кукурудза, смажені на грилі? Дуже просто читайте далі...

1. Включити гриль для попереднього розігріву до середньої температури. Грати змастити рослинним маслом.

2. У невеликій мисці змішати оливкову олію з паприкою. Змастити цим маслом качани кукурудзи і половинки курячого філе. Посипати 1/4 ч. ложки солі і перцю.

3. Викласти філе і кукурудзу на решітку гриля, смажити до рожевого кольору філе і легкого обвуглювання кукурудзи з усіх боків.

4. Акуратно, за допомогою гострого ножа зняти з качанів зерна кукурудзи, пересипати в миску, залити сметаною, добре перемішати.

5. Куряче філе порізати скибочками і подавати з кукурудзою, посипати базиліком.

Вгору