Куряча шкіра, смажена у фритюрі, з соусом «Чорний чилі»

8

Смажена у фритюрі куряча шкіра, панірована в борошні зі спеціями, в соусі чорний чилі. Страшно смачна хрустяшка.

Продукти
  • Шкіра куряча — 100 гр.
  • Борошно — 2 ст. л.
  • Куркума — 1 ч. л.
  • Сухий часник — 0,5 ч. л.
  • Сіль
  • Перець
  • Коріандр
  • чорний Соус чилі (або солодкий) — 40 гр.
Приготування

Як робити: Куряча шкіра, смажена у фритюрі, з соусом «Чорний чилі»? Дуже просто читайте далі...

1. Курячу шкіру нарізати на фрагменти 3 на 3 див.

2. Вмочити з усіх сторін в суміш — борошно, куркума і спеції.

3. Обсмажуємо панированую шкірку у фритюрі, до хрусткого стану, і переносимо на паперовий рушник.

4. Перед подачею змащуємо соусом «чорний чилі». Його можна замінити соусом «солодкий чилі» — наприклад, чилі-манго або чилі-ананас. Дуже смачні солодко-гострі соуси.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Соус «Чорний чилі».

Вгору