Куряча грудка у вершках

7 6 20 хв. 50 хв.

Смачна, соковита куряча грудка в вершках. За таким рецептом у вас вийде ніжне куряче м'ясо. Це блюдо можна назвати дієтичним, воно легке для шлунка і не калорійне. Подавати курячу грудку в вершках можна з коханою кашею і овочевим салатом. Готуйте, пробуйте. Приємного апетиту!

Продукти
  • Філе куряче — 4 шт.
  • Зелений лук — 4 шт.
  • Вершки 10% — 200 мл
  • Борошно — 1 ст. л.
  • Часник гранульований — 1,5 ч. л.
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений — ½ ч. л.
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати курячу грудку в вершках в духовці:

Змішати часник, сіль і перець.
Приправити грудки, викласти їх у антипригарну форму і залишити на 10 хвилин.

Шаг №2

Розвести борошно в невеликій кількості вершків.

Шаг №3

Потім влити вершки і додати дрібно нарізану цибулю.

Шаг №4

Відправити форму в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і запікати курячу грудку в вершках в духовці 10 хвилин.

Шаг №5

Потім полити грудку приготованим соусом і запікати ще 20 хвилин.

Шаг №6

Готову грудинку нарізати великими шматочками і полити соусом.
Приємного апетиту!

Вгору