Куряча грудка в беконі, фарширована сиром і грибами

Нет фото

Смачна і швидка в приготуванні страва з курячих грудок, з печерицями та плавленим сиром. Куряча грудка обгорнута в бекон, запікається в духовці. Це блюдо, яке вразить всіх ваших гостей! Спробуйте, дуже смачно.

Продукти
  • Філе куряче — 1 шт
  • Печериці — 50 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Сир плавлений — 100 г
  • Бекон — 50 г
  • Сіль — за смаком
  • Для соусу:
  • Масло вершкове — 25 г
  • Борошно — 25 г
  • Вершки (молоко) — 250 мл
  • Зелень — за смаком
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
Приготування

Як робити: Куряча грудка в беконі, фарширована сиром і грибами? Дуже просто читайте далі...

1. На курячій грудці робимо надріз і розкриваємо її.

2. Гриби і цибулю дрібно нарізаємо.

3. Цибулю обсмажуємо до золотистого кольору і додаємо гриби, смажимо приблизно 7 хвилин.

4. Гриби з цибулею з'єднуємо з плавленим сиром і викладаємо суміш у центр курячої грудки.

5. Згорнути рулетом і обернути смужками бекону внапуск.

6. Обсмажуємо рулет на сковороді по 2 хв. з кожного боку.

7. Викласти рулет на деко, вистелений пергаментом і помістити в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.

8. Приготувати соус. Для цього розтопити в сотейнику вершкове масло, додати борошно і добре перемішати. Влити вершки (вершки можна замінити молоком), додати дрібно нарізану зелень, посолити і поперчити.

Курячу грудку подавати з соусом.

Приємного апетиту!

Вгору