Куряча грудка по-кубански

Нет фото
6 40 хв. 60 хв.

Куряча грудка з помідорами і смаженими кабачками.

Продукти
  • Куряча грудка - 500 р.
  • Кабачки - 1 шт. (середнього розміру).
  • Помідори - 2-3 шт (середнього розміру).
  • Масло рослинна - 0,5 л.
  • Майонез - за необхідності.
  • Борошно - 1-2 склянки.
  • Перець червоний,чорний - за смаком.
  • Сіль - за смаком.
  • Сир російський - 200 р.
Приготування

Як робити: Куряча грудка по-кубански? Дуже просто читайте далі...

Для приготування цього простого,але дууже смачної страви нам необхідно нарізати кабачки кружечками і обсмажити на рослинному маслі до утворення золотистої скоринки. Курячу грудку також обсмажуємо на олії, занурюючи кожен шматочок в суміш солі і перцю (за смаком). Помідори нарізаємо кружечками і відкладаємо в сторону. А тепер шукаємо (бажано неглибокий) деко) Змащуємо деко вершковим маслом і викладаємо на нього шарами по черзі: курячу грудку, смажені кабачки, помідори. Все це змащуємо майонезом і ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів, хвилин на 20. За 5 хвилин до приготування (за бажанням) можна посипати тертим сиром)) Приємного Вам апетиту))

Вгору