Кундюмы в грибному бульйоні

11 1

Пельмені з грибами, гречкою, яйцем.

Продукти
  • Для тіста:
  • Борошно - 3/4 склянки
  • Вода - 1/4 склянки
  • Рослинне масло - 2 ст.л.
  • Сіль
  • Для начинки:
  • Гречка - 2 ст.л.
  • Гриби білі сухі - 40 г відварених
  • Цибуля ріпчаста - 40 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сіль
  • Перець
  • Зелень
Приготування

Як робити: Кундюмы в грибному бульйоні? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати кундюмы з грибами і гречкою:

1. Просіваємо борошно, додаємо сіль, воду, масло. Замішуємо еластичне тісто. Інгредієнти для тесту я вказав «на око».

2. Обсмажуємо дрібно рубаний цибулю до м'якості.

3. Додаємо до цибулі відварені і дрібно січені білі сухі гриби, обсмажуємо хвилин 5.

4. Додаємо відварену гречку, і подрібнене яйце. Солимо, перчимо. Додаємо зелень. Ще додав 2 чайні ложки пісного базарного олії.

5. Далі розгортаємо тісто, вирізаємо на ньому квадратики зі стороною 6-7 див.

6. Укладаємо на кожен квадратик тесту начинку, складаємо квадратик навскоси, защипуємо краю і з'єднуємо один з одним.

7. Запікаємо кундюмы в духовці до рум'янцю, потім відварюємо в грибному бульйоні до м'якості.

Подаємо кундюмы в грибному бульйоні гарячими. Приємного апетиту!

Покрокове приготування
1 Кундюмы в грибному бульйоні, шаг 1

:)
2 Кундюмы в грибному бульйоні, шаг 2

3 Кундюмы в грибному бульйоні, шаг 3

4 Кундюмы в грибному бульйоні, шаг 4

5 Кундюмы в грибному бульйоні, шаг 5

Вгору