Кукурудзяні котлети

11

Готуються котлети зі свіжої кукурудзи з додаванням спецій і яєць. Незвичайні і смачні кукурудзяні котлети відмінно підійдуть як закуска.

Продукти
  • Кукурудза свіжа — 3 качана
  • Яйця (злегка збиті) — 2 шт
  • Часник (роздавлений) — 1 зубчик
  • Кінза свіжа (рубана) — 1 пучок
  • Перець чилі червоний або зелений (рубаний) — 1 шт.
  • Лук зелений (дрібно рубаний) — 1 шт.
  • Соєвий соус — 1 ст. л.
  • Борошно — 75 г (3/4 склянки)
  • Вода — 60 г
  • Олія рослинна рафінована — для смаження
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Соус чилі для сервірування (за бажанням)
Приготування

Як робити: Кукурудзяні котлети? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати кукурудзяні котлети:

1. У велику миску зняти зерна кукурудзи з качанів. Додати часник, кінзу, чилі, цибуля, соєвий соус, борошно і збиті яйця. Посолити, поперчити, добре перемішати.

2. Велику сковороду добре змастити рослинним маслом. Столовою ложкою набирати кукурудзяну суміш і викладати на розігріту сковороду у вигляді оладок, готувати кукурудзяні котлети 1-2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.

3. Смажені кукурудзяні котлети викласти на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. Посмажити таким чином всі котлети. Подавати кукурудзяні котлети з гострим соусом (за бажанням).

Вгору