Кукурудзяна запіканка з грибами

8 6

Запіканка з кукурудзяної крупи і смажених грибів.

Продукти
  • Кукурудзяна крупа швидкого приготування — 1 склянка
  • Сир чеддер (подрібнений на тертці) — 0,75 склянки
  • Гриби печериці білі (різані скибочками) — 240 г
  • Гриби портобелло (різані скибочками) — 180 г
  • Шинка прошуто (рублена) — 120 г
  • Часник (подрібнений) — 2 зубки
  • Яєчні білки — 4 шт.
  • цілі Яйця — 2 шт.
Приготування

Як робити: Кукурудзяна запіканка з грибами? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати кукурудзяну запіканку з грибами:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Змастити рослинним маслом жароміцну форму об'ємом 2 л.

2. У сотейнику довести до кипіння 3 склянки води, всипати кукурудзяну крупу швидкого приготування, готувати на слабкому вогні, помішуючи, 5-7 хвилин. Ввести 1/4 склянки сиру і 1/8 ч. ложки солі. Викласти цю кукурудзяну масу в підготовлену форму.

3. Велику сковороду змастити рослинним маслом, розігріти на середньому вогні, викласти на сковороду всі гриби, посипати 1/4 ч. л. перцю, смажити, помішуючи, близько 5 хвилин. Потім додати шинку і часник, смажити ще 1 хвилину. Зняти сковороду з плити, дати грибів охолонути. Потім додати грибну суміш всі яйця, добре перемішати.

4. Грибну суміш викласти у форму на кукурудзяний шар, посипати заготовку для кукурудзяної запіканки залишилися сиром. Помістити форму в розігріту духовку і випікати кукурудзяну запіканку 25-30 хвилин.

Вгору