Крильця баффало

9

Крильця баффало, в закритому вугільному грилі, з сирним соусом з копченого сиру і цвілевих.

Продукти
  • Крила курячі — 0,5 кг
  • Сирний соус:
  • Сир ковбасний підкопчений — 30 г
  • Сир з блакитною цвіллю — 10 г
  • Вершки 22% — 80 г
  • Соус для крил:
  • Вершкове масло — 50 г
  • Томатний сік — 150 мл
  • Мед — 1 ст. л.
  • Часник сухий — 1 ч. л.
  • Табаско чіпотле — за смаком
Приготування

Як робити: Крильця баффало? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати крильця баффало:

Крила солимо, перчимо, додаємо улюблені спеції, і відправляємо смажитися в гриль. Я використовував вугільний. Готуємо соус для крилець. Для цього у сотейнику розтоплюємо вершкове масло, вливаємо томатний сік, додаємо сіль, перець, часник в гранулах, мед, табаско. Коли закипить, знімаємо з вогню. Для сирного соусу змішуємо сир, додаємо вершки, прогріваємо, і обов'язково пробиваємо заглибним блендером. Готові крила занурюємо в соус, і подаємо крильця баффало з сирним соусом і рубаною зеленню. Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Готові крильця баффало з сирним соусом.

Шаг №2

Вгору