Кролик з червоним вином

12

Кролик, тушкований з томатами, цибулею, червоним вином.

Продукти
  • Кролик - 5 шматків
  • Помідори - 2 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 1-2 зубчики
  • Вино червоне - 2 склянки
  • Мигдаль - 1-2 ст. ложки
  • Розмарин свіжий - 2-3 гілочки
  • Хліб білий - 2 шматочки
  • Борошно - 2-3 ст. ложки
  • Олія оливкова
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
Покрокове приготування

Шаг №1

Часник очистити (зубчик очиститься легше, якщо його придавити плоскою стороною ножа).

Шаг №2

У помідорів зрізати шкірку, видалити серединку з насінням.

Шаг №3

М'якоть помідорів дрібно нарізати.

Шаг №4

Цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями.

Шаг №5

М'ясо кролика посолити і поперчити.

Шаг №6

На сковороді розігріти 1-2 ложки оливкової олії.

Шаг №7

Викласти в розігріте масло мигдаль і скибочки білого хліба. Обсмажити з усіх боків до рум'яності. Викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайве масло.

Шаг №8

Кожен шматочок кролика обваляти в борошні.

Шаг №9

Розігріти в сковороді оливкову олію. Викласти кролика в сковороду з олією.

Шаг №10

Обсмажити шматки кролика з двох сторін.

Шаг №11

У цьому ж олії обсмажити цибулю і часник.

Шаг №12

Додати помідори. Посолити і тушкувати до м'якості.

Шаг №13

Горіхи і хліб подрібнити в блендері.

Шаг №14

М'ясо викласти в томатно-цибульний соус.

Шаг №15

Полити вином. Готувати на маленькому вогні 18-20 хвилин.

Шаг №16

Додати подрібнений хліб з мигдалем і гілочки розмарину. Тушкувати під кришкою ще 10 хвилин.

Шаг №17

Приємного апетиту!

Вгору