Криспи з білого шоколаду

4

Красиве святкове печиво з незвичайною приємною текстурою. До того ж криспи дуже легко готуються, їх не потрібно випікати, на відміну від звичайного печива.

Продукти
  • Шоколад білий - 200 г, полуничний Зефір (або пастила, зефір) - 4 шт.
  • Кукурудзяні пластівці - 60 г
  • Мигдальна стружка - 60 г
Приготування

Як робити: Криспи з білого шоколаду? Дуже просто читайте далі...

Криспи з білого шоколаду добре подавати разом з криспи з чорного шоколаду з горіхами.

Покрокове приготування
1 Криспи з білого шоколаду, шаг 1

Як приготувати криспи з білого шоколаду:

Білий шоколад дрібно нарізати.

:)
2 Криспи з білого шоколаду, шаг 2

Розтопити шоколад на водяній бані.

3 Криспи з білого шоколаду, шаг 3

В миску, злегка подрібнюючи руками, всипати мигдальне стружку.

4 Криспи з білого шоколаду, шаг 4

Потім всипати кукурудзяні пластівці, також злегка подрібнюючи їх руками.

5 Криспи з білого шоколаду, шаг 5

Зефір (або пастилу приблизно такого ж об'єму) дрібно нарізати, додати до горіхів і пластівців.

6 Криспи з білого шоколаду, шаг 6

Залити розтопленим шоколадом.

7 Криспи з білого шоколаду, шаг 7

Ретельно перемішати.

8 Криспи з білого шоколаду, шаг 8

Чайною ложкою викласти масу у вигляді кульок на тарілку. Помістити криспи в холодильник на 1 годину.

9 Криспи з білого шоколаду, шаг 9

Криспи з білого шоколаду готові.
Приємного апетиту!

Вгору