Креветки з зеленим горошком під пікантним соусом

8

Соус для креветок з пастою чилі надає морепродуктів і зеленому горошку особливий, пікантний смак.

Продукти
  • Олія оливкова - 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста (дрібно рубаний) - 1 шт.
  • Паста чилі - 2 ст. л.
  • Помідори консервовані, без шкірки (різані кубиками) - 400 г
  • Курячий бульйон - 125 г (1/2 склянки)
  • Сік лайма - 1 ст. л.
  • чищені Креветки - 400 г
  • Горошок зелений, стручковий, молодий - 100 г
  • Горошок зелений, чищена, заморожений - 100 г
  • Відварений рис на гарнір (за бажанням)
Приготування

Як робити: Креветки з зеленим горошком під пікантним соусом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати креветки під соусом:

1. Приготувати соус для креветок. У великій сковороді на середньому вогні розігріти оливкову олію. Висипати на розігріту сковороду цибулю і смажити, помішуючи, близько 5 хвилин. Додати в сковороду чилі пасту і готувати, помішуючи, близько 1 хвилини.

2. Викласти в сковороду різані помідори, налити курячий бульйон і сік лайма, готувати, помішуючи, близько 5 хвилин. Потім додати креветки і готувати креветки під соусом ще 3 хвилини.

3. Викласти в сковороду стручковий і чищений горошок і готувати, помішуючи, ще близько 1 хвилини.

Подавати креветки під соусом з відварним рисом (за бажанням).

Вгору