Креветки, смажені з кукурудзою

9 4

Креветки смажаться з кукурудзою, шалотом і гострим перцем в воке методом стир-фрай.

Продукти
  • Креветки середнього розміру (чищені) — 650 г
  • Кукурудза — 1,5 склянки
  • Цибуля-шалот (рубаний) — 0,5 склянки
  • Сік лайма — 1,5 ст. л.
  • Соус рибний — 1 ст. л.
  • Цукор — 0,5 ч. л.
  • Олія рослинна — 2 ст. л.
  • Часник (подрібнений) — 1 ст. л.
  • Перець халапеньо (рубаний) — 1 ст. л.
  • Кінза свіжа (рублена) — 1/3 склянки
Приготування

Як робити: Креветки, смажені з кукурудзою? Дуже просто читайте далі...

1. У мисці змішати сік лайма, рибний соус і цукор. Відставити в сторону.

2. Вок або іншу велику сковороду розігріти на сильному вогні, змастити рослинним маслом. Викласти на розігріту сковороду цибулю, часник і перець, готувати, помішуючи, близько 30 секунд.

3. Викласти в сковороду креветки, смажити приблизно 3 хвилини до готовності останніх. Потім ввести кукурудзяні зерна, готувати ще близько 1 хвилини. Ввести в сковороду суміш лайма, рибного соусу і цукру, перемішати. Посипати блюдо кінзою, подавати відразу ж.

Вгору