Крем заварний для «Наполеона»

6 30 хв. 30 хв.

Щоб улюблений усіма «Наполеон» був ніжним і танув у роті, дуже важливо приготувати правильний крем для «Наполеона». Рецепти крему для «Наполеона» різноманітні, обирайте на свій смак. А ми сьогодні готуємо заварний крем з маслом для «Наполеона».

Продукти
  • Борошно — 1 ст. ложка
  • Молоко — 1,5 склянки
  • Жовток — 2-3 шт.
  • Масло вершкове — 350 г
  • Пудра цукрова — 1 склянка
  • Ванільний цукор — 1 пакетик (5 м)
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати крем для «Наполеона»:

Розчинити столову ложку борошна (з верхом) в півтори склянках холодного молока так, щоб не було грудочок.

Шаг №2

Відокремити жовтки, додати до них 3-5 ст. ложок молока з борошном. Збити до однорідності. Відставити в сторону.

Шаг №3

Варити масу (молоко з борошном) на слабкому вогні неемальованої посуді при постійному помішуванні до консистенції густої сметани (7-10 хвилин).

Шаг №4

Додати 2-3 жовтка, змішаного з молоком, розмішати і продовжувати варити до однорідності. Остудити.

Шаг №5

Змішати вершкове масло, цукрову пудру, столову ложку алкоголю (за бажанням) і ванілін, розтерти до гладкості.

Шаг №6

Додати добре охолоджену борошняну суміш і все збити міксером.

Шаг №7

Заварний крем для «Наполеона» готовий.
Цей рецепт крему для «Наполеона» підійде і для інших тортів, а також еклерів, профітролей, заварних булочок.

Вгору