Червоний соус з грибами

9

Соус з грибів готується з додаванням томатної пасти і оливок. Соус добре підходить до пасти (макаронних виробів).

Продукти
  • Гриби лісові, суміш — 320 г
  • Оливки чорні (різані навпіл) — 0,5 склянки
  • Масло вершкове — 30 г
  • Часник (рубаний) — 2 зубки
  • Олія оливкова — 1 ст. л.
  • Томатна паста — 0,25 склянки
  • Вино червоне сухе — 1 склянка
  • Петрушка свіжа (рубана) — 1 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Червоний соус з грибами? Дуже просто читайте далі...

1. У великій сковороді розігріти вершкове масло, викласти гриби, посипати дрібкою солі, готувати на сильному вогні, помішуючи, близько 5 хвилин.

2. Зменшити вогонь до слабкого, викласти в сковороду часник і налити оливкову олію, готувати, помішуючи, близько 2 хвилин. Потім додати томатну пасту і готувати ще пару хвилин.

3. Додати в сковороду вино, готувати соус ще 5 хвилин. Вершкове масло порізати кубиками, додати в сковороду, перемішати. Потім додати оливки, сіль і перець за смаком. Посипати соус петрушкою.

Вгору